Vinduespolering & Vinduespudsning

Skinnende rene vinduer året rundt!

Vi tilbyder grundig og effektiv vinduespolering og vinduespudsning indvendigt og udvendigt. Vi hjælper erhverv, kontorer, boligforeninger og meget mere på hele Fyn – Odense, Middelfart, Svendborg,  osv.

Hos Absolut Rengøring polerer vi vinduer og glaspartier i alle højder og afskygninger. Vinduespudsning og vinduespolering er en af vores kerneydelser, og vi tilbyder vinduesvask til erhverv til yderst konkurrencedygtige priser.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

 

 

Vinduespolering og vinduespudsning i Odense, Middelfart, Svendborg, Fredericia, Vejle m.m.

Uanset hvordan jeres vinduer er udformet, hvilket glas de er lavet af, og hvorhenne på bygningen de sidder, sikrer vi optimal rengøring af alle jeres vinduer. Vi kører ud i alt slags vejr, så I uanset omstændighederne er sikre på at få rene ruder.

Når vi polerer vinduer, foregår det ved hjælp af et vaskeanlæg, hvor vandet er helt rent for kalk og andre partikler, der kan efterlade striber. Derfor bliver jeres vinduer altid skinnende rene, og vi er uafhængige af vandforholdene på stedet.

Sammen med jer sammensætter vi en serviceaftale med fast interval og udgangspunkt i jeres behov. Når I regelmæssigt får pudset og poleret vinduer af professionelle vinduespudsere, kan I nyde en præsentabel facade og en optimal udsigt hver dag året rundt.