håndværker rengøring

Håndværkerrengøring

Byggepladsrengøring for virksomheder, boligselskaber og ejerforeninger.

Håndværkerrengøring og byggepladsrengøring

Vi udfører håndværkerrengøring, byggepladsrengøring og entrepriserengøring på Fyn og Trekantområdet. Ring eller skriv til os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde.

 

 

Absolut Rengøring hjælper jer med at få bugt med byggerodet. Når håndværkerne er færdige, tager vi over og sørger for, at byggeriet står rent og klar til indflytning til tiden.

Udover slutrengøring kan vi hjælpe med flytterengøring, grovrengøring, affaldshåndtering og oprydning i byggefasen, trappevask, vinduespolering og andre ad hoc-opgaver, der kan opstå på en byggeplads eller i forbindelse med en overdragelse. Skal vi klare rengøring af skurvogne på byggepladsen, så kontakt os. Det kan vi nemlig også hjælpe med.

Uanset opgaven stiller vi med et erfarent rengøringshold og det rigtige udstyr til jobbet. Vi kan varetage rengøring på alle typer byggerier og renoveringsopgaver – intet byggeri er for stort eller småt. Vi klargør bygninger mellem 100 og 40.000 m2.

Hos Absolut Rengøring prioriterer vi en tæt, personlig kontakt og en fleksibel tilgang. Sammen med jer afstemmer vi behovet og tilpasser rengøringen til jeres ønsker og krav.