Ydelser

Vi prioriterer personlig kontakt og en fleksibel tilgang, tilpasset jeres ønsker og krav.

Ydelser

Håndværkerrengøring
Erhvervsrengøring
Vinduespolering
Coronarengøring
Vaskeriservice
Trappevask
Skurvognsrengøring
Tæpperens
Vikarservice
Specialopgaver

Hos Absolut Rengøring løfter vi enhver opgave indenfor branchen – lige fra erhvervsrengøring på kontorer, skoler, museer, boligselskaber mm. til håndværkerrengøring, vinduespolering, vaskeriservice og specialopgaver, primært på Fyn og Jylland i Trekantområdet.

Sammen med dig som kunde sammensætter vi en skræddersyet ydelse baseret på din virksomheds behov og ønsker. Gennem ansvarlige handlinger står vi på mål for en ærlig, pålidelig og korrekt serviceydelse af høj kvalitet. Vi går aldrig, før der er skinnende rent.

Læs mere om vores ydelser herunder. Har du en opgave, der ikke umiddelbart er på listen, så tag endelig fat i os – vi kan i langt de fleste tilfælde hjælpe dig.

Få rengjort kontoret, skolen eller institutionen ekstra grundigt med en speciel Corona rengøring. En grundig Corona rengøring er med til at holde arbejdspladsen fri for Coronavirus og du kan dermed mindske risikoen for smittespredning hvis uheldet skulle være ude. Find kontakt oplysninger her eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.