Erhvervsrengøring og kontorrengøring

Kontorrengøring og
erhvervsrengøring

Grundig rengøring til alle kontorer og erhverv. Vi sørger for hygiejnen på din virksomhed.

Absolut Rengøring leverer rengøring til vidt forskellige brancher, primært på Fyn og Trekantområdet i Jylland, med hver sine behov – lige fra kontorer, butikker og produktionsvirksomheder til restaurationer, caféer, bygge-entreprenører, statsbygninger, slotte og meget mere.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan opfylde jeres servicebehov.

 

 

Vi opfylder kort sagt behovet for grundig rengøring overalt, hvor mange mennesker samles. Blandt andet i haller, kirker, på plejehjem, bosteder, daginstitutioner, skoler, efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner – også i forbindelse med ferierne.

Uanset om det drejer sig om rengøring for det private eller offentlige erhverv, for store eller små virksomheder, giver vi vores kunder de bedste forudsætninger for en serviceaftale i særklasse. Du kan altid regne med, at vi er ansvarlige, ærlige og sætter kæmpestor pris på ALLE vores kunder.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din virksomhed eller arbejdsplads er ren og præsentabel – og ikke mindst at hygiejnen er i top. Hvis vi selv skal sige det, så er vi bare mere servicemindede, nutidige og fleksible – spørg gerne vores kunder.