Erhvervsrengøring og kontorrengøring

Kontorrengøring og
erhvervsrengøring

Grundig rengøring til alle kontorer og erhverv. Vi sørger for hygiejnen på din virksomhed.

Kontorrengøring og erhvervsrengøring Odense og Fyn

Absolut Rengøring leverer professionel og effektiv erhvervsrengøring i Odense og hele Fyn samt Trekantområdet – fra kontorer, butikker og produktionsvirksomheder til restauranter, caféer, byggeentreprenører, statsbygninger, slotte, daginstitutioner og meget mere.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan opfylde jeres servicebehov.

 

 

Vi opfylder behovet for grundig rengøring overalt, hvor mange mennesker samles. Bl.a. i haller, kirker, på plejehjem, bosteder, daginstitutioner, skoler, efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner – også i forbindelse med ferier.

Uanset om det drejer sig om rengøring for private eller offentlige erhverv, store eller små virksomheder, giver vi vores kunder de bedste forudsætninger for en serviceaftale i særklasse. Du kan altid regne med, at vi er ansvarlige, ærlige og sætter kæmpestor pris på alle vores kunder. Det er alfa-omega for os.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at din virksomhed eller arbejdsplads er ren og præsentabel – og at hygiejnen er i top. Hvis vi selv skal sige det, så er vi bare mere servicemindede, nutidige og fleksible – spørg gerne vores kunder. Vi tør godt.