Hvem er vi?

Absolut Rengøring A/S er et full-service rengøringsselskab. Vi blev grundlagt i 2003 og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere. I 2011 blev vi udnævnt til gazellevirksomhed. Absolut består i dag af: Absolut Vask og måtteservice Aps, Absolut vinduespolering og Absolut Rengøring A/S. Vi leverer primært services på Fyn og i Jylland.

Vi løfter enhver opgave indenfor branchen

Vi klarer alt lige fra erhvervsrengøring på kontorer, skoler, museer, boligselskaber mm. til håndværkerrengøring, dvs klargøring af bygninger mellem 100 og 40.000 m2.

Kontakt Os

Mål
Det er vores mål at sikre kunder, medarbejdere og udbydere en ærlig, pålidelig og korrekt serviceydelse af høj kvalitet gennem ansvarlige handlinger. Det er vores vision at være det rengøringsselskab, der forstår, udvikler og gennemfører løsninger af meget høj kvalitet – på de områder, der er defineret som vores kerneområder. Når vi arbejder med dem – rengøringsservice og andre nært relaterede serviceydelser – gør vi det med fokus på mennesker, miljø, sikkerhed og en bred forståelse for verden omkring os.

Tine S. Christensen

Partner, Absolut Rengøring A/S